Meteen naar de inhoud

Visie en missie

Veel vrouwen zitten nog in meer of mindere mate vast aan patronen van aanpassen, zichzelf op de achtergrond houden en dienstbaar opstellen aan partner en gezin. Dit zijn patronen die vrouwen geleerd hebben van generatie op generatie.

Wanneer ze daarbij als kind ook nog eens, om welke reden ook, geen of onvoldoende aandacht en liefde kregen, kan dat patroon nog extra versterkt zijn en kunnen ze zodanig gericht raken op het welzijn en plezieren van de ander dat ze zichzelf volkomen kwijt raken. Het evenwicht is dan zoek.

Ik heb ervaren hoe pijnlijk dat is en hoe moeizaam relaties dan verlopen. Je kunt namelijk niet echt geven als je geen basis hebt om vanuit te geven. Dan geef je vanuit leegte en kan het ook niet werkelijk ontvangen worden door de ander. Hierdoor ontstaan de pijnlijke, moeizame relaties waarin je dan kunt terecht komen, want je trekt de relaties aan die passen bij jouw beeld over jezelf.

Ik geloof dat het in deze tijd, met alle uitdagingen waar we voor staan, essentieel is dat vrouwen die rol gaan loslaten en hun gelijkwaardige plaats weer gaan innemen naast hun partner. Niet door zich als een man te gaan gedragen, maar juist door hun kracht als vrouw weer neer te zetten. Hiervoor is het nodig dat vrouwen de aandacht op zichzelf gaan richten en gaan herontdekken wie ze zijn en wat hun rol werkelijk is en welke bijdrage ze kunnen leveren vanuit die innerlijke basis

Het is mijn missie om vrouwen die hun relaties als pijnlijk, moeizaam en een strijd ervaren en niet meer weten wie ze zelf zijn en wat ze willen te ondersteunen om dat veranderingsproces naar innerlijke kracht te maken.

Om zichzelf te hervinden en hun relatie(s) om te vormen naar een gelijkwaardige, liefdevolle verbinding of dit in een nieuwe relatie te realiseren.

Op die manier wil ik vanuit mijn ervaring en expertise een bijdrage leveren aan de veranderingen die nodig zijn om vanuit de basis van een liefdevolle relatie met jezelf en je partner een liefdevollere wereld te creƫren.